Vorig artikel | Toon lijst | Volgend artikel |
Ortholon 3304 Omega 3 Plus 60sg
Omega 3-Plus 60 softgel
Zuiver visolie concentraat
Ingrediënten
Visolieconcentraat, gelatine, glycerine, gezuiverd water, gemengde tocoferolen.
Gegarandeerd vrij van
Suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur-, smaakstoffen.
Dit product bevat vis en is GMO vrij.
Dosering en gebruik
Aanbevolen dosering 1 x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen na de maaltijd.
Maximale dagdosering is 3 softgels.
Let op
Niet gebruiken bij kinderen tot 1 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
In verband met regelgeving en de therapeutische toepassing van supplementen kunnen dosering en gebruik op het etiket afwijken van hetgeen hier is aangegeven.
Algemene omschrijving
Omega-3 vetzuren behoren met Omega-6 vetzuren tot de essentiële nutriënten, vaak beschreven als vitamine F complex. Ze zijn onontbeerlijk voor een normale structuur en functie van de celmembranen.
Daarnaast spelen ze een belangrijke rol bij zuurstoftransport en energie-overdracht aan de cel en zijn ze betrokken bij de vorming van eicosanoïden (prostaglandines-tromboxanenprostacyclines en leukotriënten).
Dit zijn hormoonachtige stoffen die een groot aantal stofwisselingsprocessen aansturen en een belangrijke rol spelen bij onder andere allergische reacties en ontstekingen.
De laatste 20 jaar is in onze voeding veel aandacht besteed aan de Omega-6 vetzuren
Bevat
Per softcapsule: Omega- vetzuren concentraat 1000 mg Dit geeft 60% omega-3 vetzuren onderverdeeld in: EPA (eicopentaeenzuur) 360 mg DHA (docohexaeenzuur) 240 mg (plantaardige oliën en margarines). Verhoudingsgewijs wordt er een teveel aan Omega6 vetzuren geconsumeerd ten opzichte van Omega-3 vetzuren waardoor de eicosanoïdenbalans wordt verstoord.
Omega 3-plus van Ortholon bevat 60% EPA/DHA in plaats van de veel gebruikte 30%!
Verpakking: 60 softcapsules Art. nr. 1304.00 Verpakking: 120 softcapsules Art. nr. 1304.01
Verpakking: 220 softcapsules Art. nr. 1304.02